De eerste klaverjasavond zit er weer op. De avond begon even anders, want er moest een corona app gecontroleerd worden voor toegang. Dat verliep allemaal vlekkeloos.  Er waren de eerste avond van het seizoen veel afzeggingen, maar gelukkig wisten 15 kaarters de weg naar het clubhuis te vinden. We mochten twee nieuwe kaarters verwelkomen, te weten Richard en Miranda Brink. Om toch 4 tafels vol te krijgen werd onze algemene reserve Gerrit opgeroepen. Gelukkig met succes en konden we toch op 4 tafels starten. 

Na 4 rondes gespeeld te hebben en het tellen van de punten was de uitslag als volgt:  1e plaats Gerrit, 2e plaats Gerard P en 3e plaats Petra. De pechvogels van de avond was Marjo.  We bedanken Gerrit  voor het invallen deze avond.

Ons zijn toch wat reacties ter ore gekomen dat 4 rondes kaarten best laat wordt. Hierover hebben we aan het begin van de avond wat meningen gevraagd en hieruit bleek zoveel mensen, zoveel wensen.  Dus hebben we deze avond  gewoon nog 4 rondes gespeeld.

Echter willen we de kaartavonden voor iedereen leuk houden, daarom hebben wij toch besloten om per 5 november over te gaan op 3 speelrondes van 16 keer per avond, die meetellen voor de competitie. Voor de mensen die nog een extra ronde willen spelen, kan dit na de prijsuitreiking. De kaarten zijn immers aanwezig.Voor de avond van 1 oktober hebben we de laatste ronde laten vervallen voor de eindscore.

De volgende kaartavond is vrijdag 5 november. Aanvang 19.30 uur.

Groetjes van Jansje en Petra