De korfballers van de kv Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 11 juni op het eigen korfbalcomplex aan de Borglaan tegen DWA/Argo een combinatievereniging uit Winsum en Bedum. Na de afgetekende 18-10 overwinning van de 2e Mastselectie tegen DWA/Argo 2, was het aan de hoofdmacht van Noordenveld om dit goede voorbeeld te volgen.

Afgelopen zaterdag 28 mei nam het vlaggenschip van Noordenveld het in Wolvega op tegen SIOS.
Nadat Noordenveld 2 een knappe 9-11 overwinning had geboekt op SIOS 2 en daardoor nu fier op kop gaat, was het aan de eerste Mastselectie om dit goede voorbeeld te volgen.
Na lange tijd aan de goede kant van de score te hebben gestaan, moesten de oranje tijgers uiteindelijk toch de punten in Wolvega laten, 16-15.

Afgelopen zaterdag 21 mei speelden koploper kv Noordenveld en runner up Udiros uit Nieuwehorne tegen elkaar aan de Borglaan in Roden. Nadat Noordenveld 2 met 14-17 de winst aan Udiros 2 had moeten laten, betraden de beide hoofdmachten het eerste kunstgrasveld op het altijd sfeervolle korfbalcomplex aan de Borglaan. Het werd een spannende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 in klasse 2B. Na een 8-12 ruststand wist de Mastformatie na een spannende eindfase toch nog een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur te slepen, 20-20. Een uitslag waar de oranje tijgers van trainer/coach Mark Steenbergen gezien het wedstrijdverloop prima mee konden leven.
Udiros (Us Doarp Is Ryk Oan Sport) schoot niet zoveel op met deze puntendeling. Het verschil tussen beide ploegen blijft, met nog 3 wedstrijden te spelen, 2 punten in het voordeel van Noordenveld.

Afgelopen zaterdag 14 mei hervatte de eerste selectie van kv Noordenveld na de meivakantie de veldcompetitie 2021/2022 tegen de hoofdmacht van DTG (De T√Ľke Goaijer) uit het Friese Wijckel. Het team van trainer/coach Mark Steenbergen won met overtuigende cijfers, 8-18, en blijft koploper in KNKV 2e-klasse 2B.