KV Noordenveld V1 Aangepast

20230516191003DJI 0200 6 Enhanced SR

300 70mast

Geen evenementen

 kangoeroes 4

Kangoeroeklup KV Noordenveld

De gekleurde ballen, korven in allerlei kleuren en formaten, de grote parachute en het liedje over de krokodil zijn bekende beelden en geluiden op een zaterdagochtend aan de Borglaan of in de Hullen. Ook de kinderen en trainers die hiermee elke zaterdag de ‘korfbalzaterdag’ met plezier aftrappen, zijn hier niet meer weg te denken. Dit kan natuurlijk maar over één groep gaan; de kangoeroes van KV Noordenveld!

Elke week komt een trouwe, steeds groter wordende groep van vijftien tot twintig (of zelfs 25) kinderen naar de Kangoeroe Klup en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Hierbij komen (sport)vaardigheden als gooien, mikken, springen en samenspelen aan bod. De kinderen van 3 tot 6 jaar maken op deze manier kennis met sporten in het algemeen en korfbal in het bijzonder.

Soms zijn de trainingen nog een beetje specialer dan anders. Zo organiseren we een pietentraining, een speciale paastraining en natuurlijk de jaarlijkse pannenkoekentraining. Daarnaast wordt er op al die mooie, zonnige zaterdagen regelmatig zeer fanatiek met water gespeeld. De kangoeroes (en hun ouders) maken vriendjes en vriendinnetjes enthousiast over de trainingen en nemen zo regelmatig een nieuwe kangoeroe mee.  

Ook dit jaar heeft een groep kangoeroes de overstap gemaakt naar de jongste korfballende jeugd van KV Noordenveld. Zij hebben op het veld elke zaterdagochtend al gedeeltelijk apart van de kangoeroes met elkaar getraind en gaan in de zaal elke zaterdag wedstrijden spelen. Door deze doorstroom blijft KV Noordenveld opnieuw actief in alle leeftijdscategorieën.

Elke zaterdag verzorgen de kangoeroetrainers en kangoeroes een vrolijke, gezellige start van de korfbaldag aan de Borglaan of in de Hullen. Wil jij daar ook aan meedoen? Wees welkom! Elke zaterdag van 10 tot 11 uur, met uitzondering van de zaterdagen in de schoolvakanties.

kangoeroes 1

kangoeroes 2

kangoeroes 3

 

 

 

 

Door weer en wind, met zon, regen én sneeuw: de kangoeroetrainers en kangoeroes slaan geen zaterdagochtend over!

Elke week komt een trouwe groep kinderen naar de Kangoeroe Klup en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Hierbij komen (sport)vaardigheden als gooien, mikken, springen en samenspelen aan bod. De kinderen van 4 tot 6 jaar maken op deze manier kennis met sporten in het algemeen en korfbal in het bijzonder.

Soms zijn de trainingen nog een beetje specialer dan anders. Zo hebben we een pietentraining gehad, de ‘korfbal koningsspelen’ en een pannenkoekentraining. Ook stonden we al extra vroeg in het jaar buiten te trainen, waardoor de eerste training op het veld zelfs in de sneeuw was. De kangoeroes maken vriendjes en vriendinnetjes ook enthousiast over de trainingen en nemen zo regelmatig een nieuwe kangoeroe mee.

Ook dit jaar heeft een groep kangoeroes de overstap gemaakt naar de jongste korfballende jeugd van kv Noordenveld. Zij spelen nu elke zaterdag wedstrijden. Door deze doorstroom is er opnieuw een goed gevuld F-team.

Elke zaterdag verzorgen de kangoeroetrainers en kangoeroes een vrolijke, gezellige start van de korfbaldag aan de Borglaan of in de Hullen. Wil jij daar ook aan meedoen? Wees welkom! Elke zaterdag van 10 tot 11 uur, met uitzondering van de zaterdagen in de schoolvakanties.

Lid worden?

Ben jij al een echte kv Noordenveld-kangoeroe en wil je ook lid worden van de korfbalvereniging? Dat kan en het is ook nog eens helemaal gratis! Meld je dan aan via https://www.kvnoordenveld.nl/informatie/lid-worden en vink ‘ik ben een kangoeroe’ aan.