KV Noordenveld V1 Aangepast

20230516191003DJI 0200 6 Enhanced SR

300 70mast

vrijdag 1 december
19:30 -
klaverjassen
vrijdag 12 januari
19:30 -
klaverjassen
vrijdag 9 februari
19:30 -
klaverjassen
vrijdag 8 maart
19:30 -
klaverjassen

 

 

Door weer en wind, met zon, regen én sneeuw: de kangoeroetrainers en kangoeroes slaan geen zaterdagochtend over! Elke week komt een trouwe groep kinderen naar de Kangoeroe Klup en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Hierbij komen (sport)vaardigheden als gooien, mikken, springen en samenspelen aan bod. De kinderen van 4 tot 6 jaar maken op deze manier kennis met sporten in het algemeen en korfbal in het bijzonder. Soms zijn de trainingen nog een beetje specialer dan anders. Zo hebben we een pietentraining gehad, de ‘korfbal koningsspelen’ en een pannenkoekentraining. Ook stonden we al extra vroeg in het jaar buiten te trainen, waardoor de eerste training op het veld zelfs in de sneeuw was. De kangoeroes maken vriendjes en vriendinnetjes ook enthousiast over de trainingen en nemen zo regelmatig een nieuwe kangoeroe mee. Ook dit jaar heeft een groep kangoeroes de overstap gemaakt naar de jongste korfballende jeugd van KV Noordenveld. Zij spelen nu elke zaterdag wedstrijden. Door deze doorstroom is er opnieuw een goed gevuld F-team. Elke zaterdag verzorgen de kangoeroetrainers en kangoeroes een vrolijke, gezellige start van de korfbaldag aan de Borglaan of in de Hullen. Wil jij daar ook aan meedoen? Wees welkom! Elke zaterdag van 10 tot 11 uur, met uitzondering van de zaterdagen in de schoolvakanties.

Ook dit jaar (2021/2022) heeft een groep kangoeroes de overstap gemaakt naar de F-jes. Zij spelen nu op zaterdagen wedstrijden.

Door weer en wind, met zon, regen én sneeuw: de kangoeroetrainers en kangoeroes slaan geen zaterdagochtend over!

Elke week komt een trouwe groep kinderen naar de Kangoeroe Klup en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Hierbij komen (sport)vaardigheden als gooien, mikken, springen en samenspelen aan bod. De kinderen van 4 tot 6 jaar maken op deze manier kennis met sporten in het algemeen en korfbal in het bijzonder.

Soms zijn de trainingen nog een beetje specialer dan anders. Zo hebben we een pietentraining gehad, de ‘korfbal koningsspelen’ en een pannenkoekentraining. Ook stonden we al extra vroeg in het jaar buiten te trainen, waardoor de eerste training op het veld zelfs in de sneeuw was. De kangoeroes maken vriendjes en vriendinnetjes ook enthousiast over de trainingen en nemen zo regelmatig een nieuwe kangoeroe mee.

Ook dit jaar heeft een groep kangoeroes de overstap gemaakt naar de jongste korfballende jeugd van kv Noordenveld. Zij spelen nu elke zaterdag wedstrijden. Door deze doorstroom is er opnieuw een goed gevuld F-team.

Elke zaterdag verzorgen de kangoeroetrainers en kangoeroes een vrolijke, gezellige start van de korfbaldag aan de Borglaan of in de Hullen. Wil jij daar ook aan meedoen? Wees welkom! Elke zaterdag van 10 tot 11 uur, met uitzondering van de zaterdagen in de schoolvakanties.

Lid worden?

Ben jij al een echte kv Noordenveld-kangoeroe en wil je ook lid worden van de korfbalvereniging? Dat kan en het is ook nog eens helemaal gratis! Meld je dan aan via https://www.kvnoordenveld.nl/informatie/lid-worden en vink ‘ik ben een kangoeroe’ aan.